Wees er bij!

Op deze pagina vind je aankondigingen van bijeenkomsten die worden georganiseerd in het kader van het masterplan of het sociale programma. Hier geven we ook de links weer om de laatste nieuwsbrieven en uitnodigingen van de gemeente te lezen

Evenementen

Bijeenkomsten

  • De nieuwjaarsontmoeting (-receptie) van de gemeente is in 2020 op initiatief van de kerngroep georganiseerd in het Dorenweerd college in Doorwerth. Iedereen was van harte welkom op 6 januari 2020.
  • Een festival in Doorwerth, vóór en door inwoners en ondernemers uit Doorwerth en Heveadorp brengt hen dichter bij elkaar. Alle organisaties, verenigingen en clubs worden uitgenodigd om een stalletje te bemensen en zich kenbaar te maken voor iedereen. Muziek, eten en drinken brengt mensen dichter bij elkaar.Corona heeft het “DorenFest” vooralsnog uitgesteld tot 5 juni 2022, Eerste Pinksterdag! Schrijf het alvast in je agenda.

Nieuwsbrief

Van tijd tot tijd stelt de gemeente Renkum een Nieuwsbrief op om de inwoners van Doorwerth en Heveadorp te informeren over de stand van zaken.

PopUp plein.

16 februari 2019 heeft om 14.00 uur de officiële opening plaats gevonden van het Pop Up plein. 

Op het PopUp plein zijn twee bushaltes geplaatst en deze zijn zo neergezet dat je er altijd met iemand een praatje kunt houden, naast elkaar en ook tegenover elkaar. Wachten en de ontwikkelingen rondom volgen wordt dan een stuk leuker.

Er komt dus geen bus, maar elkaar ontmoeten kan iedere dag. 

Op het plein zijn diverse mogelijkheden om te zitten, te ontspannen of even bij te praten. Daarnaast kan een Jeu de Boules bal door iedereen worden gegooid op een echte baan, die geïntegreerd is op het plein.

De jeugd kan er met veel plezier Klooiballen door met een grote bal het stuk hout van de tegenstander om te gooien. Klooibal voor het eerst in Nederland en in Doorwerth uniek ontwikkeld. En er kan ook door iedereen Kubb gespeeld worden. Een leuke buitenactiviteit uit Zweden met houten torens en een koning.

Voor 2020 heeft de groep plannen voor ‘Eet beleef en kweektuin’.

Deelname is altijd vrij en is bedoeld voor alle leeftijden. Maar ook zonder programma mag een ieder natuurlijk gebruik maken van Pop Up plein. 

Heb je ook een leuke activiteit te melden?

Of wil je worden toegevoegd aan de whatsapp groep van het plein?
Neem dan contact met ons op: popupplein@gmail.com o.v.v. uw naam en telefoonnummer. 

Wil je meedoen, of wil je zelf iets organiseren als vrijwilliger, stuur een mail naar popupplein@gmail.com